Πως επιλέγουμε το σωστό ανδρικό πορτοφόλι

29/06/2022
Πως επιλέγουμε το σωστό ανδρικό πορτοφόλι | Stosfiri.gr

Δεν είναι μόνο η τσάντα που μεταφέρει πολύτιμο περιεχόμενο, αλλά και το πορτοφόλι. Για αυτό διάβασε προσεκτικά τα 5 tips που σου προτείνουμε ώστε να ξέρεις καλύτερα την επόμενη φορά τι πορτοφόλι να αγοράσεις.

1. Η ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝ

Ένα απλό πορτοφόλι με μινιμαλιστικό στυλ είναι εξαιρετικά πολυχρηστικό, καθώς μπορεί να επιλεχθεί εξίσου για επίσημα όσο και casual ενδυματολογικά σύνολα.

Οι καθαρές σχεδιαστικές γραμμές και η υψηλή ποιότητα των υλικών κάνουν το πορτοφόλι ανθεκτικό στην πάροδο του χρόνου.


2. ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

Πρώτα, άπλωσε στο τραπέζι όλα όσα επιθυμείς να μεταφέρεις στο πορτοφόλι σου. Άφησε απέξω όλα όσα δε χρειάζεσαι, όπως πχ. ληγμένες δωροκάρτες. Γνωρίζοντας τι επιθυμείς να μεταφέρεις (είδος, όγκος, αριθμός) θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το σωστό μέγεθος πορτοφολιού.

Έχεις πολλές κάρτες; Επίλεξε ένα τρίπτυχο πορτοφόλι που μπορεί να χωρέσει μεγάλο αριθμό καρτών.

Επιθυμείς να μεταφέρεις περισσότερα χαρτονομίσματα απ' ότι κάρτες; Επίλεξε δίπτυχο πορτοφόλι.

Επιθυμείς να μεταφέρεις κυρίως χαρτονομίσματα; Επίλεξε κλιπ χαρτονομισμάτων.


3. ΜΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΥΛΙΚΩΝ

Ένα πορτοφόλι που είναι φτιαγμένο από το ίδιο υλικό με τη τσάντα σου, θα ταιριάξει όμορφα οπτικά προσδίδοντας clean look. Ωστόσο, το ταίριασμα υλικών πορτοφολιού και τσάντας δεν είναι υποχρεωτικό. Καλό είναι να σκέφτεσαι πρώτα την πρακτική λειτουργικότητα και μετά την εμφάνιση ενός πορτοφολιού, πριν προβείς σε αγορά.

Προβολή Ασημί Ατσάλινη Θήκη για Κάρτες
Επίλεξε θήκη για κάρτες εάν επιθυμείς να μεταφέρεις κυρίως κάρτες και λίγα χαρτονομίσματα.


4. ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΜΕ RFID-BLOCKING ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η RFID τεχνολογία προστατεύει τις κάρτες ανέπαφων συναλλαγών (contactless cards) από μη εξουσιοδοτημένες, κακόβουλες, παράνομες προσπάθειες ασύρματης σάρωσης με στόχο την υποκλοπή προσωπικών δεδομένων και διαθέσιμου χρηματικού υπολοίπου που βρίσκονται αποθηκευμένα στις κάρτες ανέπαφων συναλλαγών.

Τέλεια επιλογή εάν έχεις στο πορτοφόλι κάρτες ανέπαφων συναλλαγών κι έχεις τη τάση να βάζεις το πορτοφόλι στην πίσω τσέπη.

5. ΘΕΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΩΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗ 

Ένα φινετσάτο δερμάτινο πορτοφόλι από premium ποιότητας γνήσιο δέρμα είναι σαφώς πιο φινετσάτο, αλλά και ανθεκτικό στην πολυχρησία και την πάροδο του χρόνου, συγκριτικά με ένα πορτοφόλι από δερματίνη (faux δέρμα ή pleather).

Το άρωμα και η υφή του γνήσιου δέρματος σαγηνεύουν τις αισθήσεις.