Τρόποι Αποστολής

Είναι σημαντικό για εμάς να γνωρίζετε ότι τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στο κατάστημα μας και συσκευάζονται εντός 24 ωρων, Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να ορίσουμε ακριβή χρόνο παράδοσης μιας και αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από τις εταιρίες ταχυμεταφορών,

Στην Αττική παραδίδουμε με την AIOLOS COURIER και ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 ημέρες

Στην υπόλοιπη Ελλάδα παραδίδουμε γίνονται με την ACS COURIER και ο χρόνος παράδοσης είναι 1 - 3 ημέρες

Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας είναι οι ακόλουθοι:

  • Παράδοση με ACS ή AIOLOS COURIER για Ελλάδα

Για παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα επιβαρύνεστε με 2,00€ έξοδα αποστολής *_** και 2,00έξοδα αντικαταβολής.

Οι παραδόσεις γίνονται την επόμενη εργάσιμη* μέρα σε όλη την Ελλάδα, εφόσον η παραγγελία σας έχει δοθεί μέχρι τις 14:00. Εξαίρεση αποτελούν κάποιες δυσπρόσιτες περιοχές, όπου ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την εταιρεία courier και συνήθως είναι 1-10 μέρες. Επίσης μπορεί να υπάρξει πιθανή καθυστέρηση σε νησιωτικές περιοχές λόγω ακτοπλοϊκών καθυστερήσεων. Οι εξαιρέσεις / καθυστερήσεις αυτές αποτελούν μόλις το 10% των αποστολών μας.

  • Παράδοση με ΕΛΤΑ ταχυδρομείο για Κύπρο

Για παραδόσεις σε Κύπρο με την εταιρεία ΕΛΤΑ ταχυδρομείο επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής τα οποία μεταβάλλονται αναλόγως με τα ογκομετρικά κιλά.

Ενδεικτικές τιμές :
* 100gr- 500gr: 10.00€
* 600gr -1,000gr : 13.00€
* 1,100gr -2000gr :18.00€

* Τα έξοδα αποστολής μπορεί να είναι περισσότερα σε περίπτωση ογκώδους δέματος. Επικοινωνήστε μαζί μας για το κόστος αποστολής και για περισσότερες διευκρινίσεις.

Δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή στην Κύπρο.

Ο συνήθης χρόνος παράδοσης είναι 5-15 ημέρες.

  • Παραλαβή από το κατάστημα μας στην οδό Έβρου 18, στο Γέρακα

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στην οδό Έβρου 18 στο Γέρακα, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αυτόματα μετά από πέντε (5) εργάσιμες ημέρες.

ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΠΑ

* Εφόσον δεν συμφωνείτε με το κόστος μεταφοράς, δικαιούστε εντός δύο (2) ωρών από την ώρα λήψης της σχετικής ενημέρωσης να ζητήσετε τη διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας. Η πάροδος της προθεσμίας αυτής αποτελεί απόδειξη της συμφωνίας και αποδοχής από μέρους σας του κόστους μεταφοράς.

** Σε περίπτωση που πρόκειται για ογκώδες προϊόν με αυξημένο βάρος, τα μεταφορικά ενδέχεται να αυξηθούν πέρα των δυο (2) €, αναλόγως της μέτρησης του τελικού όγκου του προϊόντος,1€ το κάθε κιλό, σύμφωνα με την υπογεγραμμένη σύμβαση μεταξύ της εταιρίας μας και της μεταφορικής εταιρίας.