Τρόποι Αποστολής

Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας είναι οι ακόλουθοι:

  • Παράδοση με ACS ή AIOLOS COURIER για Ελλάδα

Για παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα επιβαρύνεστε με 2,00€ έξοδα αποστολής *_** και 2,00έξοδα αντικαταβολής.

Οι παραδόσεις γίνονται την επόμενη εργάσιμη μέρα σε όλη την Ελλάδα, εφόσον η παραγγελία σας έχει δοθεί μέχρι τις 14:00. Εξαίρεση αποτελούν κάποιες δυσπρόσιτες περιοχές, όπου ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την εταιρεία courier και συνήθως είναι 1-4 μέρες. Επίσης μπορεί να υπάρξει πιθανή καθυστέρηση σε νησιωτικές περιοχές λόγω ακτοπλοϊκών καθυστερήσεων. Οι εξαιρέσεις / καθυστερήσεις αυτές αποτελούν μόλις το 10% των αποστολών μας.

  • Παράδοση με Akis Express για Κύπρο

Για παραδόσεις σε Κύπρο με την εταιρεία Akis Express επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής 5,00€ και έξοδα αντικαταβολής 2,00

Ο συνήθης χρόνος παράδοσης είναι 1-5 μέρες.

  • Παραλαβή από το κατάστημα μας στην οδό Έβρου 18, στο Γέρακα

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στην οδό Έβρου 18 στο Γέρακα, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αυτόματα μετά από δέκα (10) εργάσιμες ημέρες.

ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΠΑ

* Εφόσον δεν συμφωνείτε με το κόστος μεταφοράς, δικαιούστε εντός δύο (2) ωρών από την ώρα λήψης της σχετικής ενημέρωσης να ζητήσετε τη διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας. Η πάροδος της προθεσμίας αυτής αποτελεί απόδειξη της συμφωνίας και αποδοχής από μέρους σας του κόστους μεταφοράς.

** Σε περίπτωση που πρόκειται για ογκώδες προϊόν με αυξημένο βάρος, τα μεταφορικά ενδέχεται να αυξηθούν πέρα των δυο (2) €, αναλόγως της μέτρησης του τελικού όγκου του προϊόντος,1€ το κάθε κιλό, σύμφωνα με την υπογεγραμμένη σύμβαση μεταξύ της εταιρίας μας και της μεταφορικής εταιρίας.