Μικροακουστικό Αόρατη Ψείρα Spy

G3316
6000
4000
Κερδίζετε: 20,00
Άμεσα διαθέσιμο

Μικροακουστικό Αόρατη Ψείρα Spy

Άμεση Παράδοση
Επιλογές Πληρωμής
Δωρεάν συσκευασία δώρου

Απλά αφήστε μας ένα σχόλιο στις σημειώσεις της παραγγελίας!

Μικροακουστικό Αόρατη Ψείρα Spy

Σε καταστάσεις όπου απαιτείται μυστική επικοινωνία το μικρο ακουστικό spy είναι αναντικατάστατο. Το μικρό ασύρματο ακουστικό επιτρέπει στο χρήστη να λαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σε ελάχιστο χρόνο από το βοηθό του χωρίς να γίνεται αντιληπτός. Ο κύριος σκοπός της συγκεκριμένης συσκευής είναι να παρέχει αόρατη επικοινωνία μέσα από ένα κινητό τηλέφωνο. Χρησιμοποιείται από μαθητές ή φοιτητές οι οποίοι περνούν με επιτυχία τις εξετάσεις τους χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, από όσους χρειάζονται βοήθεια για την ομιλία τους είτε σε συναντήσεις είτε σε διαπραγματεύσεις. Επιπλέον, χρησιμοποιείται από φρουρούς ή άτομα τα οποία εργάζονται σε επιχειρήσεις security και από παίχτες τυχερών παιχνιδιών σε καζίνο ή σε οποιαδήποτε άλλα μέρη.

Είναι γνωστό ότι οι μαθητές καλούνται να απομνημονεύουν ένα μεγάλο αριθμό πληροφοριών οι οποίες σε αρκετές περιπτώσεις είναι περιττές χωρίς κανένα απολύτως νόημα. Ημερομηνίες ,γεγονότα, ονόματα, ορισμούς και πολλά άλλα. Το μικροακουστικό spy τους δίνει την ευκαιρία να εξασφαλίσουν τη σίγουρη επιτυχία χωρίς πολύ κόπο και άγχος. Με ένα κινητό τηλέφωνο και ένα δεύτερο άτομο με υπομονή και προθυμία να το βοηθήσει ο μαθητής μπορεί να πετύχει μεγάλο βαθμό σε οποιαδήποτε εξέταση. Με τον τρόπο αυτό επενδύει σε ένα πιο σίγουρο επαγγελματικό μέλλον.

Το μικροακουστικό spy απευθύνεται και στους επαγγελματίες. Άτομα των οποίων η καριέρα απαιτεί ικανότητες για τη διεκπεραίωση ομιλιών σε πλήθος ατόμων και τις οποίες δεν έχουν χρησιμοποιούν το μικροακουστικό spy. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να δίνουν επιτυχημένες ακροάσεις χωρίς άγχος και πανικό. Είναι ένα εργαλείο το οποίο είναι απαραίτητο για κάθε πολιτικό. Προσφέρει αυτοπεποίθηση σε αυτόν που βρίσκεται μπροστά στο ακροατήριο καθώς δεν χρειάζεται να κοιτάει συνέχεια στο κείμενο του. Έχει το συνεργάτη του ο οποίος μέσα από το μικροακουστικό του υπενθυμίζει όλα όσα έχει να πει.

Φύλακες , συνοδοί προστασίας , αλλά και ιδιωτικοί ντεντέκτιβς έχουν ανάγκη από αόρατη ενδοεπικοινωνία με τους συνεργάτες τους. Το μικροακουστικό spy τους διευκολύνει αρκετά και τους δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Το πλεονέκτημα αυτό είναι ότι το μικροακουστικό spy είναι ασύρματο, χαρακτηριστικό το οποίο το κάνει πολύ πρακτικό και απλό. Η απλότητα του είναι πολύ σημαντική ειδικά για αυτού του είδους τα επαγγέλματα.

Τελευταία χρήση, αλλά εξίσου σημαντική είναι αυτή στα τυχερά παιχνίδια. Η νίκη δεν είναι πλέον θέμα τύχης. Η νίκη είναι πλέον θέμα του μικροακουστικού spy. Δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να έχει, οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί, τη βοήθεια του φίλου του.

Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του προϊόντος αυτού για θεμιτούς σκοπούς. Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς. Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.

  • Διαστάσεις: 10mm x 6mm

Η συσκευασία περιλαμβάνει μόνο το Μικροακουστικό Αόρατη Ψείρα το οποίο είναι ανταλλακτικό και χρειάζεται και την υπόλοιπη συσκευή για να λειτουργήσει !!!

Δεν επιτρέπεται η χρήση των μικροακουστικών για αλλοίωση κρατικών εξετάσεων.

Απαγορεύεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς.

Δε βρέθηκαν Κριτικές

Δείτε Ακόμη

  • Από την ίδια κατηγορία
  • Δημοφιλέστερα
 
 

Προβλήθηκαν Πρόσφατα!

Άμεση Αποστολή

Αποστολή την επόμενη εργάσιμη ημέρα
σε όλη την Ελλάδα!

Ασφαλής Online Πληρωμές

Στο περιβάλλον πληρωμών της EUROBANK
και μέσω Paypal

Συσκευασία Δώρου

Δωρεάν Συσκευασία Δώρου
σε κάθε Online παραγγελία!