Μεγεθυντικός Φακός – Γυαλιά DISCOVERY CRAFTS DGL 30 LEV-78372

G5160
1600
Άμεσα διαθέσιμο
Άμεση Παράδοση
Επιλογές Πληρωμής
Δωρεάν συσκευασία δώρου

Απλά αφήστε μας ένα σχόλιο στις σημειώσεις της παραγγελίας!

Μεγεθυντικός Φακός – Γυαλιά DISCOVERY CRAFTS DGL 30 LEV-78372

Ο μεγεθυντικός φακός – γυαλιά Discovery Crafts DGL 30 με δύο φακούς σας επιτρέπει να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα κατά τη χρήση του. Είναι ιδανικός για όσους εργάζονται με μικρά αντικείμενα, καθώς και για τη λεπτομερή μελέτη διαφόρων αντικειμένων, ανάμεσά τους: μηχανισμοί ρολογιών, κοσμήματα, πλακέτες ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, αντικείμενα τέχνης κ.α.

Το Discovery Channel ενημερώνει, ψυχαγωγεί και εμπνέει τους θεατές του ανά τον κόσμο, με θέματα από την επιστήμη, την τεχνολογία, την εξερεύνηση, την Ιστορία.

Η σειρά οπτικών οργάνων Discovery παράγεται από τη Levenhuk και εγκρίνεται από το Discovery Channel.

Ο μεγεθυντικός φακός – γυαλιά Discovery Crafts DGL 30 με δύο φακούς σας επιτρέπει να έχετε τα χέρια σας ελεύθερα κατά τη χρήση του. Είναι ιδανικός για όσους εργάζονται με μικρά αντικείμενα, καθώς και για τη λεπτομερή μελέτη διαφόρων αντικειμένων, ανάμεσά τους: μηχανισμοί ρολογιών, κοσμήματα, πλακέτες ηλεκτρονικών κυκλωμάτων, αντικείμενα τέχνης κ.α. Αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο τόσο για επαγγελματική χρήση όσο και για διάφορα χόμπι που απαιτούν τη χρήση ενός πρακτικού μεγεθυντικού φακού.

Και οι δύο φακοί είναι κατασκευασμένοι από οπτικό πλαστικό. Ως προς την ποιότητα και τις λεπτομέρειες των εικόνων, το υλικό αυτό δεν είναι λιγότερο αποτελεσματικό από το συνηθισμένο γυαλί, ενώ ως προς την ανθεκτικότητά του μπορεί ακόμη και να ξεπεράσει το τελευταίο. Οι φακοί έχουν την δυνατότητα να μετακινούνται κατά μήκος του σκελετού προς τα αριστερά και προς τα δεξιά, και αν χρειαστεί να δείτε ένα αντικείμενο με γυμνό μάτι, μπορείτε απλώς να τους σηκώσετε προς τα πάνω.

Δίπλα από καθέναν από τους φακούς υπάρχει λαμπτήρας LED που λειτουργεί με μπαταρίες και εξασφαλίζει ομοιόμορφο φωτισμό, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε ακόμα και στο σκοτάδι. Η γωνία φωτισμού είναι ρυθμιζόμενη.

  • Διάμετρος φακών: 15 mm
  • Μεγέθυνση: 20x
  • Φωτισμός: LED
  • Μπαταρίες: CR1620 (4 τμχ – δεν περιλαμβάνονται)
  • Χρήση: Προϊόν γενικής χρήσης. Επιτρέπεται η χρήση σε παιδιά άνω των 3 ετών.
  • Εγγύηση: 10 έτη
  • Διαστάσεις συσκευασίας: 15×5×5 cm

Δε βρέθηκαν Κριτικές

Δείτε Ακόμη

  • Από την ίδια κατηγορία
  • Δημοφιλέστερα

Προβλήθηκαν Πρόσφατα!

Άμεση Αποστολή

Αποστολή την επόμενη εργάσιμη ημέρα
σε όλη την Ελλάδα!

Ασφαλής Online Πληρωμές

Στο περιβάλλον πληρωμών της EUROBANK
και μέσω Paypal

Συσκευασία Δώρου

Δωρεάν Συσκευασία Δώρου
σε κάθε Online παραγγελία!