ΑΠΛΑ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ "ΔΩΡΟ" ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ !

Πελάτες Χονδρικής

Για την εγγραφή σας ως πελάτη χονδρικής πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  1. Εγγραφή ως πελάτης στο κατάστημά μας. (Πατάτε στο κουμπί "Ο Λογαριασμός μου" στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης σας και στη συνέχεια στο κουμπί "Εγγραφή").
  2. Εφόσον κάνατε εγγραφή, κάνετε είσοδο με το username που δηλώσατε, πατάτε επεξεργασία προφίλ και συμπληρώνετε τα στοιχεία της επιχείρησης σας (ΑΦΜ - ΔΟΥ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ κλπ).
  3. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία και κάνετε εγγραφή ως πελάτης στο κατάστημά μας και συμπληρώσατε ΟΛΑ τα στοιχεία σας, επιστρέφετε στην παρούσα σελίδα και συμπληρώνετε την παρακάτω φόρμα. Εντός ολίγων ωρών, αφού πραγματοποιηθεί ο απαιτούμενος έλεγχος των στοιχείων σας, θα αλλάξετε κατηγορία πελάτη και θα μεταφερθείτε στους πελάτες χονδρικής. Αφού ολοκληρωθεί η μεταφορά, θα είστε σε θέση κάθε φορά που συνδέεστε στο κατάστημά μας, να βλέπετε τα προϊόντα μας με τις τιμές χονδρικής.

Συμπληρώστε παρακάτω τα ίδια στοιχεία με τα οποία κάνατε εγγραφή σαν πελάτης. Με την αποστολή της παρακάτω φόρμας, θα λάβουμε το αίτημά σας για την αλλαγή του λογαριασμού σας σε "Πελάτη Χονδρικής".

Σημείωση: Η πρώτη παραγγελία σας σαν πελάτης χονδρικής πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των 100 ευρώ !

Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.