Πτυσσόμενο Τραπέζι Εργασίας Κατάλληλο Για Laptop 955667 oem

G1536
2990
Άμεσα διαθέσιμο

Πτυσσόμενο τραπέζι εργασίας κατάλληλο για Laptop 955667 oem

Άμεση Παράδοση
Επιλογές Πληρωμής
Δωρεάν συσκευασία δώρου

Απλά αφήστε μας ένα σχόλιο στις σημειώσεις της παραγγελίας!

Πτυσσόμενο Τραπέζι Εργασίας Κατάλληλο Για Laptop 955667 oem

Υπάρχουν πολλές φορές που χρειαζόμαστε ένα τραπέζι εργασίας σταθερό, άνετο και κυρίως να μπορούμε να το μεταφέρουμε εύκολα οπουδήποτε το χρειαζόμαστε. Για παράδειγμα σε περιπτώσεις όπου θέλουμε να φάμε δίπλα στον καναπέ, να εργαστούμε με το laptop στην κρεβατοκάμαρα ή να διαβάσουν τα παιδιά μας δίπλα μας στην αυλή.

Το πτυσσόμενο τραπέζι εργασίας είναι ιδανικό για όλες αυτές τις περιπτώσεις. Το μέγεθός του σας επιτρέπει να εργαστείτε, να διαβάσετε, να φάτε, να ζωγραφίσετε ή να ακουμπήσετε το laptop σας πάνω του πολύ άνετα.

Παράλληλα μπορείτε να το μετακινείτε όπου το χρειάζεστε, σε αντίθεση με τα κλασσικά, βαριά και ογκώδη έπιπλα του σπιτιού σας.

Παρέχει απίστευτη σταθερότητα και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό. Παράλληλα ο τρόπος που είναι δομημένη η βάση του επιτρέπει να τοποθετήσετε μπροστά του και καρέκλα για να μπορείτε να δουλεύετε ακριβώς όπως σε ένα κανονικό γραφείο.

Είναι ιδανικό για χρήση με laptop καθώς στο πλάι του έχει ένα μικρό αποσπώμενο τμήμα που χρησιμεύει σαν θέση για το ποντίκι. Βέβαια αν θέλετε ακουμπήστε εκεί τον καφέ σας ή τα στυλό που γράφετε.

Διαστάσεις: Μεγάλη βάση (Μ x Π): 40εκ x 34εκ / Μικρή βάση (Μ x Π): 19εκ x 34εκ /Ύψος: Ρυθμιζόμενο που κυμαίνεται από 50εκ έως 83εκ (μαζί με τα ροδάκια)

Δε βρέθηκαν Κριτικές

Δείτε Ακόμη

  • Από την ίδια κατηγορία
  • Δημοφιλέστερα

Προβλήθηκαν Πρόσφατα!

Άμεση Αποστολή

Αποστολή την επόμενη εργάσιμη ημέρα
σε όλη την Ελλάδα!

Ασφαλής Online Πληρωμές

Στο περιβάλλον πληρωμών της EUROBANK
και μέσω Paypal

Συσκευασία Δώρου

Δωρεάν Συσκευασία Δώρου
σε κάθε Online παραγγελία!