Πτυσσόμενο Τραπέζι Εργασίας Κατάλληλο Για Laptop 955667 oem

G1536
5000
3500
You save: 15,00
Out of stock

Πτυσσόμενο τραπέζι εργασίας κατάλληλο για Laptop 955667 oem

Instant delivery
Payment Options
Free gift wrapping

Just leave us a comment in the order notes!

Πτυσσόμενο Τραπέζι Εργασίας Κατάλληλο Για Laptop 955667 oem

Υπάρχουν πολλές φορές που χρειαζόμαστε ένα τραπέζι εργασίας σταθερό, άνετο και κυρίως να μπορούμε να το μεταφέρουμε εύκολα οπουδήποτε το χρειαζόμαστε. Για παράδειγμα σε περιπτώσεις όπου θέλουμε να φάμε δίπλα στον καναπέ, να εργαστούμε με το laptop στην κρεβατοκάμαρα ή να διαβάσουν τα παιδιά μας δίπλα μας στην αυλή.

Το πτυσσόμενο τραπέζι εργασίας είναι ιδανικό για όλες αυτές τις περιπτώσεις. Το μέγεθός του σας επιτρέπει να εργαστείτε, να διαβάσετε, να φάτε, να ζωγραφίσετε ή να ακουμπήσετε το laptop σας πάνω του πολύ άνετα.

Παράλληλα μπορείτε να το μετακινείτε όπου το χρειάζεστε, σε αντίθεση με τα κλασσικά, βαριά και ογκώδη έπιπλα του σπιτιού σας.

Παρέχει απίστευτη σταθερότητα και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό. Παράλληλα ο τρόπος που είναι δομημένη η βάση του επιτρέπει να τοποθετήσετε μπροστά του και καρέκλα για να μπορείτε να δουλεύετε ακριβώς όπως σε ένα κανονικό γραφείο.

Είναι ιδανικό για χρήση με laptop καθώς στο πλάι του έχει ένα μικρό αποσπώμενο τμήμα που χρησιμεύει σαν θέση για το ποντίκι. Βέβαια αν θέλετε ακουμπήστε εκεί τον καφέ σας ή τα στυλό που γράφετε.

Διαστάσεις: Μεγάλη βάση (Μ x Π): 40εκ x 34εκ / Μικρή βάση (Μ x Π): 19εκ x 34εκ /Ύψος: Ρυθμιζόμενο που κυμαίνεται από 50εκ έως 83εκ (μαζί με τα ροδάκια)

No reviews found

Products of the same category
  • Similar products
  • Most Popular
 
 
Προβλήθηκαν Πρόσφατα!
Immediate Shipping

Next business day shipping
in all of Greece!

Secure Online Payments

In the EUROBANK payment environment
and via Paypal

Gift packaging

Free Gift Wrapping
in every Online order!