Ακουστικό Μαγνητάκι Oem

Γράψτε μια κριτική
G1577
1500
Άμεσα διαθέσιμο

Ακουστικό Μαγνητάκι

Άμεση Παράδοση
Επιλογές Πληρωμής
Δωρεάν συσκευασία δώρου

Απλά αφήστε μας ένα σχόλιο στις σημειώσεις της παραγγελίας!

Ακουστικό Μαγνητάκι Oem

Σε καταστάσεις όπου απαιτείται μυστική επικοινωνία το ακουστικό μαγνητάκι είναι αναντικατάστατο. Το μικρό ασύρματο ακουστικό επιτρέπει στο χρήστη να λαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σε ελάχιστο χρόνο από το βοηθό του χωρίς να γίνεται αντιληπτός. Ο κύριος σκοπός της συγκεκριμένης συσκευής είναι να παρέχει αόρατη επικοινωνία μέσα από ένα κινητό τηλέφωνο. .

Το ακουστικό μαγνητάκι απευθύνεται και στους επαγγελματίες. Άτομα των οποίων η καριέρα απαιτεί ικανότητες για τη διεκπεραίωση ομιλιών σε πλήθος ατόμων και τις οποίες δεν έχουν χρησιμοποιούν το μικροακουστικό spy. Με τον τρόπο αυτό μπορούν να δίνουν επιτυχημένες ακροάσεις χωρίς άγχος και πανικό. Είναι ένα εργαλείο το οποίο είναι απαραίτητο για κάθε πολιτικό. Προσφέρει αυτοπεποίθηση σε αυτόν που βρίσκεται μπροστά στο ακροατήριο καθώς δεν χρειάζεται να κοιτάει συνέχεια στο κείμενο του. Έχει το συνεργάτη του ο οποίος μέσα από το μικροακουστικό του υπενθυμίζει όλα όσα έχει να πει. 

Ηθοποιοί, τραγουδιστές και δημοσιογράφοι

Εχουν ανάγκη από αόρατη ενδοεπικοινωνία με τους συνεργάτες τους. Το ακουστικό μαγνητάκι τους διευκολύνει αρκετά και τους δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Το πλεονέκτημα αυτό είναι ότι το μικροακουστικό spy είναι ασύρματο, χαρακτηριστικό το οποίο το κάνει πολύ πρακτικό και απλό. Η απλότητα του είναι πολύ σημαντική ειδικά για αυτού του είδους τα επαγγέλματα.

Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του προϊόντος αυτού για θεμιτούς σκοπούς. Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς. Με την αγορά αυτού του προϊόντος αποκλειστικός υπεύθυνος για την ομαλή και νόμιμη χρήση του είναι ο αγοραστής.

Η συσκευασία περιλαμβάνει μόνο το ακουστικό μαγνητάκι το οποίο είναι ανταλλακτικό και χρειάζεται και την υπόλοιπη συσκευή για να λειτουργήσει !!!

Σημείωση!!! Το 80% των ανθρώπινων αυτιών μπορεί να ακούσει με το συγκεκριμένο ακουστικό μαγνητάκι. Υπάρχει και ένα 20% το οποίο ή ακούνε ελάχιστα ή δεν ακούνε καθόλου !!

Δεν επιτρέπεται η χρήση των μικροακουστικών για αλλοίωση κρατικών εξετάσεων.

Απαγορεύεται η χρήση του προϊόντος αυτού για παράνομους σκοπούς.

5 από 5
Κριτικές: 2
5 αστέρια
100%
4 αστέρια
0%
3 αστέρια
0%
2 αστέρια
0%
1 αστέρι
0%

Δείτε Ακόμη

  • Από την ίδια κατηγορία
  • Δημοφιλέστερα

Προβλήθηκαν Πρόσφατα!

Άμεση Αποστολή

Αποστολή την επόμενη εργάσιμη ημέρα
σε όλη την Ελλάδα!

Ασφαλής Online Πληρωμές

Στο περιβάλλον πληρωμών της EUROBANK
και μέσω Paypal

Συσκευασία Δώρου

Δωρεάν Συσκευασία Δώρου
σε κάθε Online παραγγελία!