Ουράνιος Άτλας 913-0069

G5154
1000
Άμεσα διαθέσιμο
Άμεση Παράδοση
Επιλογές Πληρωμής
Δωρεάν συσκευασία δώρου

Απλά αφήστε μας ένα σχόλιο στις σημειώσεις της παραγγελίας!

Ουράνιος Άτλας 913-0069

Κοσμήστε το δωμάτιο, το γραφείο ή την αίθουσα του σχολείου σας, με ένα έγκυρο εκπαιδευτικό εργαλείο που δεν υπολείπεται καλλιτεχνικής σχεδίασης.Ο Ουράνιος Άτλας είναι ο πληρέστερος και ταυτόχρονα ο πιο ευανάγνωστος χάρτης του ουρανού σε μορφή poster. Απεικονίζει ολόκληρο το νυχτερινό ουρανό, το βόρειο και το νότιο ημισφαίριο συμπεριλαμβανομένων και των αστερισμών του ζωδιακού κύκλου. Σχεδιάστηκε στην Ελλάδα από τον ερασιτέχνη αστρονόμο και αντιπρόεδρο της Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης, Άρη Μυλωνά.

Στο χάρτη διατηρούνται οι κλασικές ελληνικές ονομασίες σε αστερισμούς και αστέρες, ενώ η καταγραφή όλων των λαμπρών αντικειμένων, σμήνη αστέρων, γαλαξίες και νεφελώματα διακριτά με γυμνό μάτι ή κιάλια έχει γίνει με επιστημονική ακρίβεια.

Ο Ουράνιος Άτλας είναι τυπωμένος σε ειδικό γυαλιστερό χαρτί πολυτελείας, πλαστικοποιημένο, ιδανικό για τοποθέτηση σε κορνίζα κάδρου και μπορείτε να το προσφέρετε ως δώρο στον εαυτό σας ή στους αγαπημένους

  • Διαστάσεις 100 Χ 70 εκ.
  • Εμφανίζονται όλοι οι 88 αστερισμοί και οι λαμπροί αστέρες μέχρι 6ου μεγέθους.
  • Διαθέτει τα απαραίτητα βοηθητικά στοιχεία συντεταγμένων αστρονομίας όπως: Ορθή Αναφορά και Απόκλιση, καθώς επίσης και τις γραμμές της Εκλειπτικής και του Ουράνιου Ισημερινού
  • Εμπεριέχει επτά (7) εκπαιδευτικά σκαριφήματα δημοφιλών αστερισμών ή αστρικών σχηματισμών που βοηθούν τους παρατηρητές στην γρήγορη εκμάθηση του νυκτερινού ουρανού και καθοδηγούν στην εύρεση των ουράνιων αντικειμένων.Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η ειδική συσκευασία από σκληρό χαρτόνι (διαστάσεων 8 x 8 x 80 cm) για την άνετη και ασφαλή μεταφορά του.

Δε βρέθηκαν Κριτικές

Δείτε Ακόμη

  • Από την ίδια κατηγορία
  • Δημοφιλέστερα

Προβλήθηκαν Πρόσφατα!

Άμεση Αποστολή

Αποστολή την επόμενη εργάσιμη ημέρα
σε όλη την Ελλάδα!

Ασφαλής Online Πληρωμές

Στο περιβάλλον πληρωμών της EUROBANK
και μέσω Paypal

Συσκευασία Δώρου

Δωρεάν Συσκευασία Δώρου
σε κάθε Online παραγγελία!