Τρόποι Αποστολής

Πάσχα 2017

Λόγω του Πάσχα οι παραγγελίες που θα γίνουν από Μ.Τετάρτη μετά τις 14:00, θα παραδοθούν από την Τρίτη 18/04/2017.

Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα μας είναι οι ακόλουθοι:

  • Παράδοση με ACS ή AIOLOS COURIER για Ελλάδα

Για παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα επιβαρύνεστε με 3,00€ έξοδα αποστολής *_** και 2,00έξοδα αντικαταβολής

Για παραδόσεις και αγορές, σε οποιοδήποτε προϊόν από όλες τις κατηγορίες gadget, αξίας μεγαλύτερης των 50,00 € τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα.

Οι παραδόσεις γίνονται την επόμενη εργάσιμη μέρα σε όλη την Ελλάδα, εφόσον η παραγγελία σας έχει δοθεί μέχρι τις 14:00. Εξαίρεση αποτελούν κάποιες δυσπρόσιτες περιοχές, όπου ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την εταιρεία courier και συνήθως είναι 1-4 μέρες. Επίσης μπορεί να υπάρξει πιθανή καθυστέρηση σε νησιωτικές περιοχές λόγω ακτοπλοϊκών καθυστερήσεων. Οι εξαιρέσεις / καθυστερήσεις αυτές αποτελούν μόλις το 10% των αποστολών μας.

  • Παράδοση με Akis Express για Κύπρο

Για παραδόσεις σε Κύπρο με την εταιρεία Akis Express επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής 5,00€ και έξοδα αντικαταβολής 2,00

Ο συνήθης χρόνος παράδοσης είναι 1-5 μέρες.

  • Παραλαβή από το κατάστημα μας στην οδό Έβρου 18, στο Γέρακα

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στην οδό Έβρου 18 στο Γέρακα, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Η παραγγελία σας θα ακυρώνεται αυτόματα μετά από δέκα (10) εργάσιμες ημέρες.

ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΠΑ

* Για περιοχές που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης και χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες, τα έξοδα αποστολής θα διαφοροποιούνται με επιπλέον 2,00 ευρώ και θα αποστέλλονται με ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα μέσω της AIOLOS COURIER. Θα ενημερώνεστε για το γεγονός ότι η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη και επομένως για το κόστος της μεταφοράς με την καταχώρηση της παραγγελίας σας. Εφόσον δεν συμφωνείτε με το κόστος μεταφοράς, δικαιούστε εντός δύο (2) ωρών από την ώρα λήψης της σχετικής ενημέρωσης να ζητήσετε τη διόρθωση ή ακύρωση της παραγγελίας. Η πάροδος της προθεσμίας αυτής αποτελεί απόδειξη της συμφωνίας και αποδοχής από μέρους σας του κόστους μεταφοράς.

** Σε περίπτωση που πρόκειται για ογκώδες προϊόν με αυξημένο βάρος, τα μεταφορικά ενδέχεται να αυξηθούν πέρα των τριών (3) €, αναλόγως της μέτρησης του τελικού όγκου του προϊόντος,1€ το κάθε κιλό, σύμφωνα με την υπογεγραμμένη σύμβαση μεταξύ της εταιρίας μας και της μεταφορικής εταιρίας.